Erbjudande

Hos oss finner du stor sakkunskap inom alla typer av inredningssnickerier.

Uppdragen består av allt från mindre enheter till kompletta inredningar som monteras på plats. Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder och varje uppdrag utförs efter kundens specifika önskemål. Vår huvudmarknad är Sverige, men vi har även uppdrag i övriga Norden.

När det gäller offentlig miljö är det särskilt viktigt med materialval. Snickerier i offentlig miljö utsätts för stora påfrestningar vad gäller slitage och miljöpåverkan. Vi är vana vid problematiken och har stor kunskap inom material och ytbehandling. Vår kunskap bygger på lång erfarenhet inom branschen och vi vet vad som krävs för att nå ett högklassigt resultat.

Visst är det så att en måttbeställd inredning som är unikt anpassad just för ditt hem ger en speciell känsla. Vare sig du samarbetar med en arkitekt eller har en skiss på en servett så lovar vi att hjälpa till med att uppfylla dina visioner om form och kvalitet. Vi gör personliga besök, kommer med tips och idéer och tillsammans går vi igenom dina önskemål och specificerar utförandet i detalj. På så vis är du som kund alltid delaktig i processen.

Vi är måna om att ständigt utvecklas för att kunna erbjuda våra kunder högsta möjliga service och kvalitet.

En inredning från L.E. Svensson Snickeri AB är en investering för framtiden.