Nyheter

Peter utsedd till ny VD

Peter Forsséll utsedd till ny vd för L.E Svensson Snickeri AB Peter Forsséll kommer att tillträda som ny vd för L.E. Svensson Snickeri efter årsskiftet. Han kommer närmast från rollen som koncernchef/vd för Enably

- Jag hälsar Peter varmt välkommen som vd för L.E. Svensson Snickeri. Han har en lång och bred erfarenhet från branschen och kommer att tillföra företaget nyttiga erfarenheter, säger Dan Svensson, delägare och styrelseordförande

L.E. Svensson Snickeri AB är ett väletablerat företag som tillverkar inredningssnickerier för både offentliga och privata miljöer. Våra kunder utgörs bland annat av byggnadsföretag, inredningsfirmor, arkitektbyråer samt privatpersoner.

- Rekryteringen är en strategisk satsning och vi kommer att kunna utveckla företaget vidare, så att vi kan fortsätta leverera högsta möjliga kvalitet till våra kunder, säger Ola Svensson, delägare. Ola kommer fortsätta att jobba med bolagets kunder och projekt.

- Jag tackar för förtroende att få leda företaget och ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med alla duktiga personer som jobbar på företaget, säger Peter Forsséll.